Atena
Ilość postów: 7,076
|
RE: El Diez- nowy serial Poncha:)
Ja też <33333333333333333333 Dziękuję że stworzyłaś ten wątek :************** Mi amiga :**
Ten wywiad m.in bardzo dotyczy tego filmu
Poncho Herrera na okładce "TEVE"("Twój") - wywiad (5/11/09)
Cytat:DODAJĘ SKAN Z WYWIADEM Z PONCHO Z LISTOPADA 2009r. WCZEŚNIEJ NIE MIAŁAM CZASU ABY GO PRZETŁUMACZYĆ, Z GÓRY PRZEPRASZAM. NIEKTÓRE RZECZY ULEGŁY DO TERAZ ZMIANIE, JAK NP. TERAZ SĄ PLOTY O ROZSTANIU PONCHO I DAMAYANTI! PONOĆ TO PRAWDA... WYWIAD JEST JAK JESZCZE NA PEWNO BYŁ Z DAMAY.
SKANY:
http://img200.imageshack.us/img200/3598/...05001w.jpg
http://img200.imageshack.us/img200/32/tv...3233wo.jpg
http://img200.imageshack.us/img200/8908/...53435w.jpg
http://img200.imageshack.us/img200/6286/...53637w.jpg
Gwiazda i piłkarz
Poncho Herrera spełni swoje marzenia,
które staną się rzeczywistymi, wówczas gdy będzie praktykować
swój ulubiony sport: piłkę nożną w serii "EL DIEZ ( DZIESIĘĆ)",
który zacznie być kręcony w przyszłym roku.
ALFONSO HERERRA: "Jestem zbyt młody by zostać ojcem "
Mimo że jest on w bardzo silnym związku ze
swoją dziewczyną, Damayanti Quintanar, mówi, że 'nie został
w nim obudzony instynkt ojcowski w najmniejszym stopniu,
ponieważ nie jest nawet przygotowany emocjonalnie
do podjęcia tej odpowiedzialności.'
> Po zakończeniu nagrywania telenoweli
"Camaleones (Kameleony)", aktor skoncentruje się na serialu
telewizyjnym "El diez (Dziesięć)", gdzie zagra słynnego piłkarza.
Pomimo, że bohater telenoweli „Kameleony” bardzo strzeże swojej prywatności i rzadko mówi o niej, tym razem zrobił wyjątek, ex członek grupy RBD, wyznał dla Teve, że to kłamstwo, że on lub jego dziewczyna, Damayanti Quintanar, chcą mieć dziecko, a to jest poważna plotka i w tym momencie życia aktor mówi, że jest zbyt młody, by stać się ojcem i ma teraz kilka ambitnych projektów, zarówno w filmie i telewizji.
- Z charakterem Sebastiana, bez wątpienia, pokazałeś, że jesteś aktorem kameleonem i nie przejmujesz się tym, że poświęcasz swoją fizyczność ...
Czuję się bardzo dobrze, bardzo szczęśliwy, ciężko pracuję i cieszę się tą postacią i tym ważnym projektem. Sebastian jest postacią, która ma wiele aspektów, a nawet jest bardzo zabawny ze wszystkimi swoim zmianami, które robi i które nagle pojawiają się w powieści.
-Myślisz, że do tej pory, ta rola była jedną z najważniejszych, którą grałeś w swojej artystycznej karierze?
Myślę, że każda postać jest wielkim wyzwaniem, niezależnie od gatunku i formatu, wspominasz ją. Wiele postaci już grałem, nie mógłbym powiedzieć, czy są lepsze od innych, nie mogę odwracać uwagi od wszystkich innych. Co, jeżeli naprawdę ucieszyłem się i nauczyłem się w ten sam sposób z innymi charakterami, które zagrałem..
-Wpłynęła na ciebie wielka kontrowersja, która wybuchła wokół Belindy i jej zaangażowania z Giovanim dos Santos i przywileje przysługujące aktorce po powrocie do telewizji?
Ze względu na szacunek nie mogę nic powiedzieć. Bardzo szanuję Belindę, naprawdę cieszę się, że współpracuję z Belindą, ponieważ ona jest bardzo profesjonalna, kiedy jest na scenie i nic więcej, to wszystko co mogę o niej powiedzieć.
- Ale zawsze jest to denerwujące, nie sądzisz, kiedy mówią więcej o swoich skandalach i niekarności, niż projekcie w którym jesteś bohaterem?
Szanuję prasę i ten rodzaj sytuacji, jednak nie mam nic do powiedzenia na ten temat.
WDZIĘCZNY JEST TWÓRCOM FILMÓW KINOWYCH, KTÓRZY UWIERZYLI W NIEGO
- Teraz meksykańscy filmowcy, składają ci propozycje abyś zagrał główne role w ich historiach, myślałeś o tym, co będzie później, jak pozwolisz sobie na zwykłą Telenowelę siódmej sztuki, oraz że w pewnym momencie możesz zyskać pogardę tak jak w przypadku kilku aktorów?
Mnie telewizja dała bardzo dużo. Z pewnością zajmuję się telewizją, tak samo jak robię filmy kinowe czy teatr, nie jestem temu przeciwny, ale jestem bardzo wdzięczny telewizji i ludziom, którzy oglądają telewizję, ponieważ żyjemy w kraju, ze 120 milionami ludzi cierpiącymi z powodu na zewnętrznego ubóstwa i ich bezpośrednim otoczeniem jest telewizja, to jest coś ważnego w Meksyku.
- Możliwości zagrania w kinie przypisujesz do swojego talentu albo swojej budowy ciała?
Słyszałem te puste hipotezy, ale jedynie co mogę powiedzieć jest to, że będę kontynuować pracę w ten sam sposób jak to robiłem i cieszyć się moją pracą, ponieważ funkcjonuje bardzo dobrze, iść na przód, nadal będę to robił, ponieważ jest to coś co lubię i miałem bardzo dobre wyniki, i teraz, tak cieszę się swoja pracą, uważam, że tak samo jest z wynikami. Jestem bardzo wdzięczny filmowcom, którzy uwierzyli we mnie i zawsze mówiłem, ze nie walczę z danym gatunkiem lub formatem, ja po prostu staram się robić rzeczy w jak najlepszy możliwy pozytywny sposób i cieszyć się tym.
ZMIENIONO FORUM TV NA PIŁKĘ NOŻNĄ
- Ponadto, w przyszłym roku wcielisz się w piłkarza serii "El diez (Dziesięć)", jaki będzie ten projekt?
Właściwie jest to seria telewizyjna w formacie filmu składa się z 13 odcinków. Po zakończeniu tego projektu („Kameleony”), zaczynam nagrania do tego projektu. Prawda jest taka, że jestem bardzo szczęśliwy i wdzięczny, że podjąłem się tego projektu. Zawierając także, że Youtube poprowadzi tą serię telewizyjną, to prawda, kocham to i jestem super podekscytowany ponieważ dołączę do piłki nożnej w tym formacie, który jest bardzo fajny.
Dla tej postaci, która zmienia się fizycznie, poświęciłeś swoje włosy lub musiałeś przytyć?
Oznaczało to pewne wyzwanie i charakteryzację. Jest to bardzo jasne, ponieważ ja to widziałem. Włosom pozwalam rosnąć, ale nic poza tym. Czekam z niecierpliwością by się tego podjąć i dam mu[temu nowemu projektowi] ode mnie wszystko co najlepsze.
Co daje ci piłka nożna?
Mimo, że jestem dobry, prawdą jest to, że nie jest mi trudno grać w piłkę nożną, bo kocham ten sport.
W przyszłości, Poncho zamierza produkować własne projekty, tymczasem nadal uczestniczy w opowieściach, które go interesują.
MUZYKA JEST RZECZĄ Z PRZESZŁOŚCI
- Później rozpoczniesz myśleć o muzyce, jak kilku z twoich byłych kolegów z RBD…
Teraz jestem bardziej skupiony na aktorstwie. Zacząłem w aktorstwie, ponieważ jest coś co kocham i cieszę się tym bardzo. Moim etapem jako piosenkarz cieszyłem się bardzo, jednak jest to proces, który się skończył, a zatem skupiam się na aktorstwie.
- Widzisz siebie, jako producenta muzycznego?
Nie wiem, nigdy nie mów nigdy. W tej chwili koncentruję się tylko tych projektach (‘Camaleones’ y ‘El diez’).
- W pewnym momencie chciałbyś stworzyć własne projekty?
Jest taka możliwość, jednakże, potrzebował bym na to trochę czasu, aby to zrobić ponieważ zależy to od chwili kierowania tym, czasu i bycia zaznajomionym z projektem, w pewnym momencie chciałbym zająć się produkcją. Jednak w tym momencie, to się nie przedstawia, bo przyszedł czas, a ja jestem pewny, że chcę skończyć robić to co teraz robię[ w sensie, zrobić to do końca, to co zaczął].
JEGO ZWIĄZEK Z DAMAYANTI QUINTANAR PŁYNIE BEZ KOMPLIKACJI
- Poza tym, wyglądasz na bardzo szczęśliwego i zakochanego w Damayanti?
Jestem spokojny i szczęśliwy w tej dziedzinie mojego życia.
- Czy prawdą jest, że już mieszkacie razem?
[ z późniejszej informacji jak wiemy, Poncho w końcu wyjaśnił, że nie mieszkają razem i postawili na wolny związek/ według nowych plotek oni zerwali ze sobą, co jest raczej w 99% jednak prawdą.]
Jedyne co mogę powiedzieć, jest to że jestem bardzo szczęśliwy i zakochany. Nie lubię mówić o moim życiu prywatnym, troszczę się o te cenne rzeczy, jest to ta część mnie, którą zostawiam dla siebie, bo w końcu jest to część która się bardzo cieszę i nic więcej.
- Powiedz, także, czy obudził się w tobie instynkt ojcowski?
Robisz mi przysługę[chodzi, że pytając go o to robi mu przysługę ]. Jest to kłamstwo, teraz jest bardzo dobrze i koncentruje się na mojej pracy. Jestem zbyt młody, by stać się ojcem i nie jestem gotowy emocjonalnie. Na ten moment nie.
Myślisz, że prasa atakuje twoją prywatność?
Uważam, że jest pewien szacunek, prasa reaguje podobnie. Z mojej strony zawsze będzie szacunek, na szczęście, media zawsze mnie szanowały i ja zawsze szanowałem media.
JEGO PARTNERKA WSPIERA GO WE WSZYSTKIM
- Czujesz się prześladowany przez paparazzi?
Prawdę mówiąc nie, myślę, że miałem wybór, ja postanowiłem skupić się na mojej karierze i mojej pracy, nic więcej.
- Zarówno ty jak i Damayanti pomyśleliście o możliwości pracowania razem nad projektem ...
Ona w tym momencie bardzo koncentruje się na swojej pracy i ma wiele planów. Jest taka możliwość, że będzie teraz w seriach telewizyjnych i widzi możliwość bycia w dwóch filmach, ona oczekuje teraz na casting. Bardzo mnie wspiera i ja zawsze będę ją wspierać.
- Jest przypuszczenie, że ze względu na sławę, którą osiągnąłeś w RBD już nie jesteś tym samym dzieciakiem jak przed zmianą stylu bycia?
Prawdą jest, że wciąż jestem tą samą osobą, więc nic się nie zmieniło. Myślę, iż fakt, że pracuję i jestem szczęśliwy w pracy nie oznacza, że zmieniasz się jako osoba. Może to mój sposób myślenia wydaje się mało logiczny, ponieważ jestem częścią zespołu, ale niezależnie od filmu lub telenoweli lub gry w teatrze czy muzycznego projektu, który kiedyś był oraz fakt, iż pracowałem w zespole nie czyni mi się lepszą lub gorszą osobą. Czuję się dokładnie tą samą osobą, ponieważ taki jestem. Poza tym cała sprawa dotycząca sławy ma charakter tymczasowy i w pewnym momencie się kończy i myślę, że pozostanę przy rzeczach, które są naprawdę wartościowe, którymi są przyjaciele, jak i ludzie którzy cię kochają. Jestem tego bardzo pewien.
- Co zrobić, jeśli jesteś jeszcze chłopcem bardzo przejrzystym i obce są ci skandale ...
Zdaję sobie sprawę z moich celi i rzeczy, które dotyczą pracy i na tej podstawie mogę nadal pracować, niezależnie od rzeczy, które mogą powstać w przyszłości.
"Prawda jest taka, że jestem wciąż tą samą osobą, więc nic się nie zmieniło."
![[Obrazek: 35522496.jpg]](http://img258.imageshack.us/img258/8728/35522496.jpg)
Tłum: Atena
NIE KOPIOWAĆ BEZ MOJEJ ZGODY NA ŻADNE INNE FORUM I WĄTEK ITP.!!!!!!!
ŚWIATOWY DZIEŃ LOS A - 1 SIERPNIA 2010!!<3333
TQM MI TRAUMA Y FELIZ EN ESTE DIA EN MUNDIAL!<3
(Ten post był ostatnio modyfikowany: 05-01-2010 18:58 przez Atena.)
|
|