Odpowiedz 
Seria EL DIEZ- nowy projekt Poncha:)!!!
Autor Wiadomość
Lizakorzerca Offline

Ilość postów: 8,523
Seria EL DIEZ- nowy projekt Poncha:)!!!
Poncho Herrera w serii "Dziesięć"

[Obrazek: gifhdx.gif]
[Obrazek: eldiezgif.gif]
Poniedziałek, 6 kwietnia 2009

Alfonso Herrera, Sandra Echeverria i Julio Bracho są bohaterami serii "El diez(Dziesięć)", który zajmuje się tematem piłki nożnej.

W serii Poncho Herrera gra piłkarza, który nazwa się Salvador Espinosa lepiej znanego jako "Chavita". Seria "Dziesięć " składa się z 26 odcinków
i na pewno zobaczymy ją w Meksyku albo na Unicable i/ lub Canal 5.

Źródło: Facebook Oficjalny "El diez"

info z 6 kwietnia 2009 z dechismes.com/tłum:Atena/nie kopiować!!!

Nowo dodane z filmu EL 10 gdzie Poncho gra piłkarza :

[Obrazek: 44654747.png]
[Obrazek: 48237296.png]
[Obrazek: 98449990.png]
[Obrazek: 92760627.png]
[Obrazek: 30965627.png]
[Obrazek: a5a.png]
[Obrazek: 20427437.png]
[Obrazek: 93582961.png]

Zagra z Sandrą EchevarriaSmile
[Obrazek: 21894905.png]
[Obrazek: 79462756.png]
Martha Higareda, z którą ma zagrać w 'Te Presento a Laura’ jest również autorką scenariusza. ‘El 10’ będzie serialem telewizyjnym opowiadającym historie miłości pomiędzy dziennikarką (Sandra Echeverria) i młodym piłkarzem (Poncho) któremu „woda sodowa uderza do głowy” co objawia się nadużywaniem alkoholu i innymi nałogami. Serial będzie połączeniem wątku miłosnego, komediowego i dramatycznego, będzie tez można w nim zobaczyć dużo akcji. Reżyserią zajmie się Noe Santillana. Praca zaczęła sie pod koniec 2008 roku(o czym wcześniej nikt nie wiedział...) i jej kontynuacja nastąpi w maju 2009Smile

tłum: Atena/nie kopiować!!!

od Ateny: Już wszystko wiem Smile Te 1 zdjęcia są potrzebne do początku filmu. Prace na poważnie już nad filmem 'El diez(10)' rozpoczną sie w maju. Te zdjęcia są z filmu promocyjnego El 10Smile

Nowy Trailer 'El Diez'
z nowymi scenami!!!

Oferujemy nowy trailer z serii "El diez", w której, w głównego
bohatera o imieniu Salvador "Chavita" Espinosa, wciela się Alfonso Herrera.Chavita to słynna twarz piłki nożnej, której autograf pragnie mieć każdy. W nowym Trailerze można zauważyć nowe sceny!

Dokładniejszy opis bohatera:

Salvador "Chavita" Espinosa

- młody piłkarz z Ocotlán, Jalisco. Przybywa do Meksyku aby szukać chwały piłki nożnej. Po sukcesie, który osiągnął w Mundial Sub-20, najlepsze kluby piłkarskie w Meksyku i za granicą chcą mieć go w swojej ekipie. Teraz Chava musi przygotować się, na niestabilny, uwodzicielski i niebezpieczny świat dla piłki nożnej.

Dodali tylko kilka nowych momentów, ujęć, a nowe zdjęcia z nagrań są pod koniec gdy siedzi na ławce. Smile
http://www.youtube.com/watch?v=WbbbLBAftuc

[Obrazek: cs2g.png]
[Obrazek: cs4n.png]
[Obrazek: cs5l.png]
[Obrazek: cs7.png]
[Obrazek: cs8k.png]
[Obrazek: 59363952.png]
[Obrazek: c10ps.png]
[Obrazek: c10y.png]
[Obrazek: cs1w.png]
[Obrazek: exd3.png]
[Obrazek: 89932544a0b53bf0d99746f.png]
[Obrazek: exd4.png]
[Obrazek: c10p2.png]
[Obrazek: exd5.png]
[Obrazek: exd6.png]
[Obrazek: 8993290342297b16182b6ae.png]
[Obrazek: exd7.png]
[Obrazek: 899331162ebb06f24ec01d7.png]
[Obrazek: 89933014a60d98bc51d1c27.png]
[Obrazek: exd8.png]

Wielkie zmiany u boku Poncha Herrery nie zobaczymy Sandry Echeverrie. Zastąpi ją Martha Higareda
.Oto jej fotka.
[Obrazek: martha.jpg]

[NOWA: Nota + FOTA] Poncho Herrera i Martha Higareda, protagonistami serii "Dziesięć"

[Obrazek: 97837214.png]
Producent Billy Rovzar potwierdza, że aktorka Martha Higareda będzie bohaterką serii "El Diez", a wiec dwaj główni bohaterowie są już potwierdzeni, przez Marthe Higarede i Poncho Herrerę.

"Dziesięć" jest to projekt, który został ogłoszony w zeszłym roku, produkcji między NALA Films i Lemon Films. Trailer(in. zwiastun filmu) również został przedstawiony ubiegłego roku i można zauważyć, że seria będzie mogła bardzo reklamować w tym czasie Mistrzostwa Piłki Nożnej o Puchar Świat.

Trailer został nagrany przez Sandrę Echeverrie, która w tej chili nagrywa tylko Telenovele "El clon", więc zmieniono ją na aktorkę Marthe Higarede

[Obrazek: 4hbfyh.png]

Nagrania serii zaczną się w marcu, a premiera odbędzie się w 2010 roku.

Nie jest to pierwszy raz, że Alfonso Herrera i Martha Higareda pracują razem, już widzieliśmy ich w filmie "Amar te duele".

tł.ATENA!/NK!

Serial El 10 będzie wyprodukowana przez Emilio Diez Barroso, który jest produktorem NALA Films w Stanach Zjednoczonych. Tymczasem aktorka Telenovel, takich jak ''Marina'' i ''Súbete a mi moto'', gotowa jest by wznowić jej karierę piosenkarki dla koncertu na Haiti, który przewidziany jest za rok 14 lutego.

Interpretacją zajmą się takie osoby jak Gloria Gaynor, jak również niektóre utwory, które długo tworzyła młodzieżowa grupa Perfiles. "Wierzę, że będzie bardzo rodzinne, nie wiem czy będę miała możliwość powrotu do mojej kariery piosenkarskiej, ale to jest dla mnie najważniejsze."

W tym roku Echeverría mogła być zobaczona w filmach: 2033 i De día y de noche, obu futurystycznych science fiction. W pierwszym jest młodą pracownicą, która jest w ruchu przeciwko złu rządu. W drugim gra osobę o imieniu Jutrzenka(Aurora), która pracuje w amfiteatrze w czasie, gdy połowa ludzi idzie spać w południe, a reszta odpoczywa.
"Mam nadzieję, że niedługo go zobaczymy".

tłum: Atena/nie kopiować!!!

Nowi aktorzy-bohaterowie serii El Diez

Aislinn Derbez dołaczyła do ekipy "El diez"!

[Obrazek: aislinn-derbez300x350.jpg]

23-letnia aktorka odegra ważną role w serii "Dziesięć", w którym główna rol będzie dzielić razem z Poncho Herrerą i Martą Higaredą. Brała już ona udział w 4 filmach t. jak: Te presento a Laura, Abolición de la propiedad, El atentado i Most.

W rozmowie z http://xn--quin-dpa.com Aislinn opowiadała o swoich projektach, wśród których jest seria o piłce nożnej, która już wkrótce rozpocznie nagrania.

"Mam pewną rolę w "El diez", w której uczestniczą Poncho Herrera i Martha Higareda, nagrania rozpoczniemy już wkrótce" - powiedziała Derbez, która odmówiła podania dalszych szczegółów, ale powiedziała, że jest zagorzałą fanką piłki nożnej.

W historii, zagra najlepszą przyjaciółkę Marthy Higaredy, ale jej imię jest jeszcze nie znane. W serii wystąpią również aktorki: Ana Brenda, Sandra Echeverria i Angelique Boyer.
Ana Brenda
[Obrazek: abrenda12.jpg]

Sandra Echeverria
[Obrazek: latin-babes-sandra-echeverria-picture-1.jpg]

Angelique Boyer
[Obrazek: angi38ab7.jpg]

PROMO SERIE EL 10

[Obrazek: default.jpg][Obrazek: default.jpg]
na youtube:
http://www.youtube.com/watch?v=4fZqYRME2kk

na dailymotion:
http://www.dailymotion.pl/video/x8yi4q_e...shortfilms

Te video promujące Serię El 10(diez), oglądacie gdzie wolicie SmileA na video pisze, że będzie 26 odc

Film ma być puszczany na Canal 5

dla niewtajemniczonych:
* diez - dziesięć

tłumaczenie(Atena) TILERA(CAŁEGO) "EL DIEZ", na podstawie hipsz. ze słuchu i tekstu po ang na dole

Bohater, którego gra Poncho:
Nobody expected me to make it so far,… so fast.
Nobody expected all of this from me.
The truth is…nobody really knew me. I waited for this moment my entire life.
I thought it would be unreal something that just happens in dreams but…no it's so much better than that.
But not everything is a game if you get distracted…even for just a second you lose it all.

Jakiś gościu1:Stop acting like star! And start playing soccer.
that's why you are here

Jais gosciu2:Why didn't you come to practice?
Poncho: I don't know, sometimes I just want to send all of this to hell
I am never going to be who they expect me to be

Jakiś gościu2:You have to roll with the punches…it's not easy, but you have to think abourt your team. They are depending on you, lie you depend on them. Think your family ir think of us, we are here for you., whether you win or lose, if you don't do it for us, at least do it for yourself, but you have already gone this far, do not blow it now. Go now, and show, the ind of player you are.

In this life

If you don't play win

Why play at all?

Poncho: After all this…do you think it is worth it?
Of course it is

Coming soon

Bohater, gra którego Poncho:
Nikt nie oczekiwał, że ja zrobię to tak szybko… tak szybko.
Nikt nie oczekiwał tego wszystkiego tego ode mnie.
Prawdą jest … nikt naprawdę mnie nie znał. Czekałem na ten moment przez moje całe życie.
Myślałem, że to będzie coś nierealnego, coś co tylko zdarza się w snach ale … nie, to jesto wiele lepsze niż to.
Ale nie wszystko jest grą, jeżeli zostajesz niezauważony … nawet ze względu na chwilę gubisz to wszystko.

Jakiś gościu 1:- Przestań działać jak gwiazda! I zacznij grać w piłkę nożną .
Właśnie dlatego jesteś tutaj!

Jakiś gościu 2:- Dlaczego nie przyszyłeś na trening?

Poncho: Nie wiem, czasami tylko chcę wysłać to wszystko do piekła ....
Nigdy nie będę, tym kimś, kogo oni oczekują ode mnie bym był...

Jakiś gościu 2: Musisz zrezygnować z odejścia … to nie jest łatwe, ale musisz myśleć, o swoim zespole. Oni liczą na ciebie, leżysz...i liczysz na nich. Pomyśl o czym myśli twoja rodzina, jesteśmy tutaj dla ciebie, czy wygrywasz lub ponosisz klęskę, jeżeli nie robisz tego dla nas, przynajmniej zrób to dla siebie, ale skoro już przeszedłeś tak daleko, nie przepalaj tego teraz. Pójdź teraz i bądź widocznym graczem, którym jesteś.

W tym życiu

Jeżeli nie wygrywasz

Dlaczego wszystko jest grą?

Poncho: Po wszystkim tym … myślisz, czy to jest tego warte?
Oczywiście to jest...

Niedługo...

CLAPSY :
(by Atena/nie kopiować!!!)/Zdjęcia są z youtube dlatego trochę są niewyraźne
[Obrazek: atenas.png]
[Obrazek: attena2.png]
[Obrazek: 73629142.png]
[Obrazek: atenaxd.png]
[Obrazek: 74531391.png]
[Obrazek: 23121838.png]
[Obrazek: 61690565.png]
[Obrazek: 43388804.png]
[Obrazek: 23682604.png]
[Obrazek: kajtankid.png]
[Obrazek: 1234d.png]
[Obrazek: atina.png]
[Obrazek: atena1r.png]
[Obrazek: ati2.png]
[Obrazek: atenahaxa.png]

animki z filmiku
[Obrazek: animation55.gif][Obrazek: eldiezi1.gif][Obrazek: eldieziii.gif][Obrazek: eldieziv1ii.gif]
[Obrazek: ponchou.gif][Obrazek: poncho1.gif][Obrazek: poncho2.gif][Obrazek: poncho1.gif]

(Ten post był ostatnio modyfikowany: 24-04-2010 11:09 przez Lizakorzerca.)
05-01-2010 15:35
Znajdź wszystkie posty użytkownika Zacytuj ten post w odpowiedzi
Patunia_Rob Offline

Ilość postów: 1,203
RE: El 10- nowy serial Poncha:)
A bd to w Polsce . ?

Żyje aby kochac , kocham aby życ . <3
BeBe , Ronaldo ,
Enrique , BartuŚ <3

I ♥ Reggae ;**
I ♥ Dance
I ♥ Esemes ^^
05-01-2010 15:40
Odwiedź stronę użytkownika Znajdź wszystkie posty użytkownika Zacytuj ten post w odpowiedzi
Lizakorzerca Offline

RE: El Diez- nowy serial Poncha:)
Alfonso Herrera protagonistą w serii „El diez” o piłce nożnej

8/15/09

[Obrazek: alfonso.png]

Meksyk, 15 sierpnia 09 (EL UNIWERSAL) .- Alfonso Herrera spełnieni jedne z najbardziej cennych marzeń dla aktorów : będzie reprezentować gracza w serii telewizyjnej, która będzie przetransmitowana w przyszłym roku, korzystając z tego że Republika Południowej Afryki będzie gospodarzem Mistrzostw Świata 2010 w piłce nożnej.

"Projekt zatytułowany "El 10" już otrzymał zielone światło(zgodę) na rozpoczęcie prac w lutym (2010r.)", powiedział aktor i piosenkarz.

"Tylko chcę powiedzieć, że jest to dobra wiadomość, gdyż odkąd to zostało rozpoczęte są dość duże szanse, że zaczniemy nagrywać w lutym. Jestem podekscytowany, bo to jest projekt, którego wypatrywałem, o który walczyłem i walczyłem. Pozwolę by moje włosy rosły, ponieważ tam zagram"powiedział Herrera.

"El Diez", film wyprodukowany przez Emilio Diez Barroso (The air I breathe) i jego kampania NALA, będą cierpieć z powodu problemów słynnego piłkarza.

Film będzie reżyserowany przez debiutanta Noé Santillán i głównych członków m.in. Sandrę Echeverríę i Julio Bracho. Trailer można już zobaczyć w serwisie youtube.com.

"Naprawdę jest on(film) bardzo ciekawy i jestem podekscytowany, ponieważ uwielbiam piłkę nożną", powiedział Herrera, gorący zwolennik Pumas de la UNAM.

Źr: Diario de Querétaro Rotary/univsion.com
Tłum.: Atena
Nie kopiowaćSmile!

Alfonso Herrera, obecnie piłkarz

5/5/09

[Obrazek: pies.png]

W odniesieniu do nowych projektów Herrera powiedział, że kilka miesięcy temu otrzymał zaproszenie od producenta Emilio Dieza Barroso, który jest obecnie w Stanach Zjednoczonych w celu finansowania projektów filmowych z jego produkcją dla firmy Nala Films by potem zająć się produkcją Serii El diez, którego tematem będzie piłka nożna i który będzie można zobaczyć na YouTube (typ El diez + Alfonso Herrera).

"Pomysł tej serii jest do wykorzysta moment, który jest stwarzany miesiące przed Mundial 2010. Ja po prostu przeprowadziłem program El diez i jeśli wszystko pójdzie dobrze i zacznę działać na nim pod koniec roku." powiedział producent El 10.

"W centrum opowieści jest fikcyjna postać o nazwie Salvador Espinoza, który ukazał się znikąd na piłkarskiej scenie, stając się jednym z najlepszych graczy. W wątku będą przeszkody, które istnieją w piłce nożnej, braki, wyzwania i straty ", powiedział Herrera, który zrobił dubbing głównego bohatera do filmu animowanego Igor.

W El diez, Herrera podzieli się główna rolą z Sandrą Echeverríą i Julio Bracho i kręcenie filmu planowane jest by zostało prowadzone w Distrito Federal.

tłumaczenie Atena/ja dodałam frag.wywiadu gdzie mówił o El 10!!!

NOWA NOTKA: Poncho Herrera przychodzi na stadion

Autor: AGENCJA REFORMA
[Obrazek: poncho-herrera-el-diez-1.jpg]

MEXICO, DF. Wielu piłkarzy aspiruje się nosić koszulę i Poncho Herrera będzie zaszczycony prowadzić na stadionie dzięki jego roli w filmie El Diez, który rozpocznie nagrywanie pod koniec listopada.

W ramach współpracy z NALA Investments i agencią talentów Latin World Entertainment, audycja ma zamiar być rozpowszechniona w języku urzędowym, którym jest język hiszpański na rynku w USA.

"Wcześniej już coś zostało nagrane. Jest to bardzo styl w Stanach Zjednoczonych, będzie tak z rodzaju otoczenia, co wynika z życia aktora, ale tutaj będę młodym piłkarzem."

"Przedstawi piłkę nożną, mieszanie fikcji z rzeczywistością, pracy z menedżerami i trenerami, konflikty z zespołem ... coś bardzo ważnego w sprawie piłki nożnej", powiedział Herrera. W El 10 były RBD podzieli główną rolę między innymi z Julio Bracho i Sandrą Echeverríą, pod kierownictwem Noé Santillán.

"Cała ta seria robiona jest na wtedy, na kiedy zbliża się premundialista. Planuje się film, że wyjdzie około lutego tego samego dnia tutaj w Meksyku i w Stanach Zjednoczonych", powiedział aktor i piosenkarz z 25 letni. Poncho powiedział, że Santillán złożył wniosek, dlatego nie może odmówić, ponieważ jest on fanem piłki nowej w głębi serca chce wykorzystać tę okazję do łączenia piłki i działania(grania)

Tłum:Atena
Nie kopiować!

Alfonso Herrera ma projekt w serii o PIŁCE NOŻNEJ

20 X 2009

Poncho rozmawiał w 'Hoy' o serii "El diez''

Poncho Herrera dostał projekt serial telewizyjnego, którego tematem jest jedna z jego pasji, a mianowicie PIŁKA NOŻNA.
Powiedział, że uwielbia piłkę nożną i jego ulubionym piłkarzem jest teraz .. Cuatemoc Blanco. Ja również podziwia Giovaniego dos Santos.
Giovani Invotó może zagrać "cascarita(trochę(?)" w filmie, ale piłkarz nie będzie mógł być obecny z powodu swoich zawodów.

Poncho powiedział, że ubi grać w piłkę nożną, kiedy jest to zaplanowane w jego czasie i (lubi) jeść w nocy, po zakończeniu nagrań(do filmów).

Ma także nadzieję, że seria "El 10" będzie gotowa do wypuszczenia jakoś w połowie przyszłego roku.

Cuatemoc Blanco:
[Obrazek: cuauhtemoc_blanco.jpg]

FOTY Z VIDEO <3 Linki Atena! NK!:
[Obrazek: aaa2v.png]
[Obrazek: atena6.png]
[Obrazek: elena1.png]
[Obrazek: 80152413.png]
[Obrazek: sarlx.png]
[Obrazek: sssp.png]
[Obrazek: uuua.png]

(Ten post był ostatnio modyfikowany: 06-05-2010 17:31 przez Lizakorzerca.)
05-01-2010 17:08
Robi_RBD_Fans Offline

Ilość postów: 7,795
<33
Ponchito ; **
napewno będzie super serial

Popatrz na życie teraz z tej lepszej strony .
On jest wyższy za sprawą tylko złotej korony .
Marika . < 3333

' cześć . '

05-01-2010 17:11
Odwiedź stronę użytkownika Znajdź wszystkie posty użytkownika Zacytuj ten post w odpowiedzi
annie:* Offline

Ilość postów: 2,149
już chce to zobaczyć ! <3

Życie jest dobre. A nieżycie, pomyślał Damon, nawet lepsze.

|♥ VAMPIRE DIARIES|♥ DAMON|♥ ANAHI|♥ BARKEN|
05-01-2010 17:50
Atena Offline

Ilość postów: 7,076
Ja też <33333333333333333333 Dziękuję że stworzyłaś ten wątek :************** Mi amiga :**

Ten wywiad m.in bardzo dotyczy tego filmu Smile

Poncho Herrera na okładce "TEVE"("Twój") - wywiad (5/11/09)

[Obrazek: 93389046.jpg]

Cytat:DODAJĘ SKAN Z WYWIADEM Z PONCHO Z LISTOPADA 2009r. WCZEŚNIEJ NIE MIAŁAM CZASU ABY GO PRZETŁUMACZYĆ, Z GÓRY PRZEPRASZAM. NIEKTÓRE RZECZY ULEGŁY DO TERAZ ZMIANIE, JAK NP. TERAZ SĄ PLOTY O ROZSTANIU PONCHO I DAMAYANTI! PONOĆ TO PRAWDA...Smile WYWIAD JEST JAK JESZCZE NA PEWNO BYŁ Z DAMAY.Wink
SKANY:

http://img200.imageshack.us/img200/3598/...05001w.jpg
http://img200.imageshack.us/img200/32/tv...3233wo.jpg
http://img200.imageshack.us/img200/8908/...53435w.jpg
http://img200.imageshack.us/img200/6286/...53637w.jpg

Gwiazda i piłkarz

Poncho Herrera spełni swoje marzenia,
które staną się rzeczywistymi, wówczas gdy będzie praktykować
swój ulubiony sport: piłkę nożną w serii "EL DIEZ ( DZIESIĘĆ)",
który zacznie być kręcony w przyszłym roku.

ALFONSO HERERRA: "Jestem zbyt młody by zostać ojcem "

[Obrazek: 65941458.jpg]

Mimo że jest on w bardzo silnym związku ze
swoją dziewczyną, Damayanti Quintanar, mówi, że 'nie został
w nim obudzony instynkt ojcowski w najmniejszym stopniu,
ponieważ nie jest nawet przygotowany emocjonalnie
do podjęcia tej odpowiedzialności.'

> Po zakończeniu nagrywania telenoweli
"Camaleones (Kameleony)", aktor skoncentruje się na serialu
telewizyjnym "El diez (Dziesięć)", gdzie zagra słynnego piłkarza.

Pomimo, że bohater telenoweli „Kameleony” bardzo strzeże swojej prywatności i rzadko mówi o niej, tym razem zrobił wyjątek, ex członek grupy RBD, wyznał dla Teve, że to kłamstwo, że on lub jego dziewczyna, Damayanti Quintanar, chcą mieć dziecko, a to jest poważna plotka i w tym momencie życia aktor mówi, że jest zbyt młody, by stać się ojcem i ma teraz kilka ambitnych projektów, zarówno w filmie i telewizji.

- Z charakterem Sebastiana, bez wątpienia, pokazałeś, że jesteś aktorem kameleonem i nie przejmujesz się tym, że poświęcasz swoją fizyczność ...

Czuję się bardzo dobrze, bardzo szczęśliwy, ciężko pracuję i cieszę się tą postacią i tym ważnym projektem. Sebastian jest postacią, która ma wiele aspektów, a nawet jest bardzo zabawny ze wszystkimi swoim zmianami, które robi i które nagle pojawiają się w powieści.

-Myślisz, że do tej pory, ta rola była jedną z najważniejszych, którą grałeś w swojej artystycznej karierze?

Myślę, że każda postać jest wielkim wyzwaniem, niezależnie od gatunku i formatu, wspominasz ją. Wiele postaci już grałem, nie mógłbym powiedzieć, czy są lepsze od innych, nie mogę odwracać uwagi od wszystkich innych. Co, jeżeli naprawdę ucieszyłem się i nauczyłem się w ten sam sposób z innymi charakterami, które zagrałem..

-Wpłynęła na ciebie wielka kontrowersja, która wybuchła wokół Belindy i jej zaangażowania z Giovanim dos Santos i przywileje przysługujące aktorce po powrocie do telewizji?

Ze względu na szacunek nie mogę nic powiedzieć. Bardzo szanuję Belindę, naprawdę cieszę się, że współpracuję z Belindą, ponieważ ona jest bardzo profesjonalna, kiedy jest na scenie i nic więcej, to wszystko co mogę o niej powiedzieć.

- Ale zawsze jest to denerwujące, nie sądzisz, kiedy mówią więcej o swoich skandalach i niekarności, niż projekcie w którym jesteś bohaterem?

Szanuję prasę i ten rodzaj sytuacji, jednak nie mam nic do powiedzenia na ten temat.

WDZIĘCZNY JEST TWÓRCOM FILMÓW KINOWYCH, KTÓRZY UWIERZYLI W NIEGO

- Teraz meksykańscy filmowcy, składają ci propozycje abyś zagrał główne role w ich historiach, myślałeś o tym, co będzie później, jak pozwolisz sobie na zwykłą Telenowelę siódmej sztuki, oraz że w pewnym momencie możesz zyskać pogardę tak jak w przypadku kilku aktorów?

Mnie telewizja dała bardzo dużo. Z pewnością zajmuję się telewizją, tak samo jak robię filmy kinowe czy teatr, nie jestem temu przeciwny, ale jestem bardzo wdzięczny telewizji i ludziom, którzy oglądają telewizję, ponieważ żyjemy w kraju, ze 120 milionami ludzi cierpiącymi z powodu na zewnętrznego ubóstwa i ich bezpośrednim otoczeniem jest telewizja, to jest coś ważnego w Meksyku.

- Możliwości zagrania w kinie przypisujesz do swojego talentu albo swojej budowy ciała?

Słyszałem te puste hipotezy, ale jedynie co mogę powiedzieć jest to, że będę kontynuować pracę w ten sam sposób jak to robiłem i cieszyć się moją pracą, ponieważ funkcjonuje bardzo dobrze, iść na przód, nadal będę to robił, ponieważ jest to coś co lubię i miałem bardzo dobre wyniki, i teraz, tak cieszę się swoja pracą, uważam, że tak samo jest z wynikami. Jestem bardzo wdzięczny filmowcom, którzy uwierzyli we mnie i zawsze mówiłem, ze nie walczę z danym gatunkiem lub formatem, ja po prostu staram się robić rzeczy w jak najlepszy możliwy pozytywny sposób i cieszyć się tym.

ZMIENIONO FORUM TV NA PIŁKĘ NOŻNĄ

- Ponadto, w przyszłym roku wcielisz się w piłkarza serii "El diez (Dziesięć)", jaki będzie ten projekt?

Właściwie jest to seria telewizyjna w formacie filmu składa się z 13 odcinków. Po zakończeniu tego projektu („Kameleony”), zaczynam nagrania do tego projektu. Prawda jest taka, że jestem bardzo szczęśliwy i wdzięczny, że podjąłem się tego projektu. Zawierając także, że Youtube poprowadzi tą serię telewizyjną, to prawda, kocham to i jestem super podekscytowany ponieważ dołączę do piłki nożnej w tym formacie, który jest bardzo fajny.

Dla tej postaci, która zmienia się fizycznie, poświęciłeś swoje włosy lub musiałeś przytyć?

Oznaczało to pewne wyzwanie i charakteryzację. Jest to bardzo jasne, ponieważ ja to widziałem. Włosom pozwalam rosnąć, ale nic poza tym. Czekam z niecierpliwością by się tego podjąć i dam mu[temu nowemu projektowi] ode mnie wszystko co najlepsze.

Co daje ci piłka nożna?

Mimo, że jestem dobry, prawdą jest to, że nie jest mi trudno grać w piłkę nożną, bo kocham ten sport.

W przyszłości, Poncho zamierza produkować własne projekty, tymczasem nadal uczestniczy w opowieściach, które go interesują.

MUZYKA JEST RZECZĄ Z PRZESZŁOŚCI

- Później rozpoczniesz myśleć o muzyce, jak kilku z twoich byłych kolegów z RBD…

Teraz jestem bardziej skupiony na aktorstwie. Zacząłem w aktorstwie, ponieważ jest coś co kocham i cieszę się tym bardzo. Moim etapem jako piosenkarz cieszyłem się bardzo, jednak jest to proces, który się skończył, a zatem skupiam się na aktorstwie.

- Widzisz siebie, jako producenta muzycznego?

Nie wiem, nigdy nie mów nigdy. W tej chwili koncentruję się tylko tych projektach (‘Camaleones’ y ‘El diez’).

- W pewnym momencie chciałbyś stworzyć własne projekty?

Jest taka możliwość, jednakże, potrzebował bym na to trochę czasu, aby to zrobić ponieważ zależy to od chwili kierowania tym, czasu i bycia zaznajomionym z projektem, w pewnym momencie chciałbym zająć się produkcją. Jednak w tym momencie, to się nie przedstawia, bo przyszedł czas, a ja jestem pewny, że chcę skończyć robić to co teraz robię[ w sensie, zrobić to do końca, to co zaczął].

JEGO ZWIĄZEK Z DAMAYANTI QUINTANAR PŁYNIE BEZ KOMPLIKACJI

- Poza tym, wyglądasz na bardzo szczęśliwego i zakochanego w Damayanti?

Jestem spokojny i szczęśliwy w tej dziedzinie mojego życia.

- Czy prawdą jest, że już mieszkacie razem?
[ z późniejszej informacji jak wiemy, Poncho w końcu wyjaśnił, że nie mieszkają razem i postawili na wolny związek/ według nowych plotek oni zerwali ze sobą, co jest raczej w 99% jednak prawdą.]

Jedyne co mogę powiedzieć, jest to że jestem bardzo szczęśliwy i zakochany. Nie lubię mówić o moim życiu prywatnym, troszczę się o te cenne rzeczy, jest to ta część mnie, którą zostawiam dla siebie, bo w końcu jest to część która się bardzo cieszę i nic więcej.

- Powiedz, także, czy obudził się w tobie instynkt ojcowski?

Robisz mi przysługę[chodzi, że pytając go o to robi mu przysługę Smile]. Jest to kłamstwo, teraz jest bardzo dobrze i koncentruje się na mojej pracy. Jestem zbyt młody, by stać się ojcem i nie jestem gotowy emocjonalnie. Na ten moment nie.

Myślisz, że prasa atakuje twoją prywatność?

Uważam, że jest pewien szacunek, prasa reaguje podobnie. Z mojej strony zawsze będzie szacunek, na szczęście, media zawsze mnie szanowały i ja zawsze szanowałem media.

JEGO PARTNERKA WSPIERA GO WE WSZYSTKIM

- Czujesz się prześladowany przez paparazzi?

Prawdę mówiąc nie, myślę, że miałem wybór, ja postanowiłem skupić się na mojej karierze i mojej pracy, nic więcej.

- Zarówno ty jak i Damayanti pomyśleliście o możliwości pracowania razem nad projektem ...

Ona w tym momencie bardzo koncentruje się na swojej pracy i ma wiele planów. Jest taka możliwość, że będzie teraz w seriach telewizyjnych i widzi możliwość bycia w dwóch filmach, ona oczekuje teraz na casting. Bardzo mnie wspiera i ja zawsze będę ją wspierać.

- Jest przypuszczenie, że ze względu na sławę, którą osiągnąłeś w RBD już nie jesteś tym samym dzieciakiem jak przed zmianą stylu bycia?

Prawdą jest, że wciąż jestem tą samą osobą, więc nic się nie zmieniło. Myślę, iż fakt, że pracuję i jestem szczęśliwy w pracy nie oznacza, że zmieniasz się jako osoba. Może to mój sposób myślenia wydaje się mało logiczny, ponieważ jestem częścią zespołu, ale niezależnie od filmu lub telenoweli lub gry w teatrze czy muzycznego projektu, który kiedyś był oraz fakt, iż pracowałem w zespole nie czyni mi się lepszą lub gorszą osobą. Czuję się dokładnie tą samą osobą, ponieważ taki jestem. Poza tym cała sprawa dotycząca sławy ma charakter tymczasowy i w pewnym momencie się kończy i myślę, że pozostanę przy rzeczach, które są naprawdę wartościowe, którymi są przyjaciele, jak i ludzie którzy cię kochają. Jestem tego bardzo pewien.

- Co zrobić, jeśli jesteś jeszcze chłopcem bardzo przejrzystym i obce są ci skandale ...

Zdaję sobie sprawę z moich celi i rzeczy, które dotyczą pracy i na tej podstawie mogę nadal pracować, niezależnie od rzeczy, które mogą powstać w przyszłości.

[Obrazek: 47365983.jpg]

"Prawda jest taka, że jestem wciąż tą samą osobą, więc nic się nie zmieniło."
[Obrazek: 35522496.jpg]

Tłum: Atena
NIE KOPIOWAĆ BEZ MOJEJ ZGODY NA ŻADNE INNE FORUM I WĄTEK ITP.!!!!!!!

ŚWIATOWY DZIEŃ LOS A - 1 SIERPNIA 2010!!<3333
TQM MI TRAUMA Y FELIZ EN ESTE DIA EN MUNDIAL!<3
(Ten post był ostatnio modyfikowany: 05-01-2010 18:58 przez Atena.)
05-01-2010 18:57
Lizakorzerca Offline

RE: Seria EL DIEZ- nowy projekt Poncha:)!!!
Cieszę się,że wątek się podobaSmile Wszystkie informacje dotyczące serialu mamy od nie zastąpionej AtenySmile
Atena wielkie dzięki:*

Sandra Echeverria, kierownik serii "10"

[Obrazek: a101.png]
* Sandra jest zainteresowana wznowieniem swojego aspektu jako piosenkarka, ale w tej chwili pracujemy nad działaniem

Sandra Echeverria powróciła do małego ekranu obok Alfonso Herrery
MIASTO MEKSYK, w Meksyku - Jej twarz jest znajoma opinii publicznej, ponownie pojawi się na małym ekranie. Ponieważ Sandra Echeverría wprowadzona zostanie w świat piłki nożnej w serii "El 10", co uczyni obok członka RBD, Alfonsa Herrery. Prace rozpoczną się na poważnie w maju i będzie on transmitowany przez telewizję, tak że Sandra mówi:
"Nakręciłam film promocyjny. On jest piłkarzem, to jest o jego życiu, jak rozpoczyna się mieszać modę i uzależnienia od alkoholu w sporcie. Ja jestem dziennikarką, jestem zabawna, to jest romans, komedia, akcja. Kieruje Noé Santillán, facet, który ma 25 lub 26 lat "

(Ten post był ostatnio modyfikowany: 23-04-2010 09:57 przez Lizakorzerca.)
06-01-2010 12:35
Atena Offline

Ilość postów: 7,076
Nmzc :* to dla mnie przyjemność, przecież jestem jego bardzo wielką fanką <333

PONCHO HERRERA W WYWIADZIE RADIOWYM DLA "OK W"!!!

[Obrazek: 56602084.jpg]
fotko z wyw. w radiu

TE SAME ADUIO ALE RÓŻNE VIDEA, JAKBY KTÓREŚ SKASOWANO
http://w761.wrzuta.pl/audio/0rHLA4aJNgT/...a_en_~ok_w

http://www.wradio.com.mx/oir.aspx?id=936912

Spiker: 10:19 czasu w w meksykańskiej republice, przyjmuję, z wielką sympatią mojego ukochanego Poncho Herrerę ... który, z czego bardzo się cieszę przybył tutaj

Poncho: Również jest mi bardzo miło ...

Spiker: Poza niesamowitą historią, którą powiedziała mi Lola[członkini jakiejś grupy, chyba FC Poncho], lepiej znany jesteś z widzenia czy jako konwencjonalny Poncho Herrera przechodząc do programu.

Poncho: Tak, będę tutaj nawet gdy będę miał 29 lat.

S: Wiedz, że są to rzeczy, które ja bardzo cenię.
P: Tak, kurczę Big Grin

S: Idąc tutaj, miałeś uśmiech na ustach, prawdziwy??
Poncho: jest on cielesny ... Kocham ją bardzo[chodzi o tą fankę Lolę] i wysyłam buziaka, myślę, że przebywa teraz w Wenezueli i jest dla mnie jak siostra ...

S: To dobrze, jesteś przekonany.
Poncho: Czerpię przyjemność z bycia tutaj ... Nie po raz pierwszy jestem tutaj i mam nadzieję ostatni

S: Jak wyobrażasz siebie po zakończeniu szczęśliwego cyklu?
P: Tak, szczęśliwe zakończenie cyklu i otwierają się przede mną drzwi. Wkrótce kończy się telenowela „Camaleones”, zaczęliśmy nagrania w czerwcu, a finał jest w piątek. I jestem zadowolony.

S: Jak możesz ocenić, jak możesz podsumować, cały proces w którym żyłeś[do tej pory].
Widzę siebie, jako część noveli, i wsiadłem na rower, który dostałem, ale wjechałem do wody, kończąc połączenie i o to wezwali mnie innego dnia i jeszcze raz wnieść kostium kąpielowy, w końcu zacząłem się tym bardzo cieszyć. Myślę, bardzo wzrósł mój profesjonalizm w dziedzinie zawodowej, ponieważ oni dali mi okazję odchodzę w tej chwili i jestem bardzo wdzięczny Rosy, mając na myśli także Televisę…
[ Poncho użył tu dużo przenośni/powiedzeń mex. : ) ]

S: W końcu jesteś profesjonalistom z rzeczami, które firma ci oferuje, czy jest to coś co ci się podoba czy nie?
P: Dokładnie, w końcu jak to mówią, jest to zobowiązanie.

S: Koniec i nadal pracujesz?
P: Jasne…tak zaangażowałem się i muszę powiedzieć, że zgodziłem się, ponieważ Firma mnie potrzebuje [chodzi o Televise], tak było z „Camaleones” i jestem bardzo szczęśliwy.

S: Nauczyłeś się czegoś nie tylko jako aktor, lecz również jako profesjonalista?
P: Całkowicie, całkowicie w osobistym obszarze nauczyłem się dużo ale jak powiedziałem, ten cykl zamyka się i inny otwiera się, w marcu zaczynam serię, która nazywać się „Dziesięć” i wysyłam pozdrowienia do dyrektora, odkąd 2010 jest rokiem piłki nożnej i ta serii jest o piłce nożnej.

S: A za kim ty jesteś[in. Komu kibicujesz?]
P: Lwom… (a los pumas).

S: Co twoja postać, robi w serii?
P: Nie widziałeś serii w HBO [chodzi chyba o tiller] …który został usunięty…od stycznia, zagram tam znanego piłkarza, którego kierownik jest jego najlepszym przyjacielem…Chłopak przychodzi do miasta i jest zaślepiony, potem poznaje brudne strony meksykańskiej piłki nożnej. Pierwsza temporada jest jak chłopaka olśniewa i zaczyna myśleć, o skończeniu kariery piłkarza.

S: Wiesz kiedy będzie transmitowana?
P: Nie, ale będzie nadawana w Meksyku i w całej Ameryce Łacińskiej i w ten sposób, dotrze także do innych krajów, nie jestem pewny ..nie mogę odważyć się nic więcej powiedzieć, ponieważ jest zbyt świeży.

S: Telenowele są dla ciebie drogie jak na ta chwilę?
P: Oczywiście, ale jak zawsze mówiłem, jestem bardzo wdzięczny telewizji, że dała mnie dużo i nie opuszczę jej ponieważ byłoby to jak kopanie w przegrodę, ponieważ to czym było dla mnie „Rebelie i czym było „RBD” , dla mnie jest bardzo ważne, więc nie mogę powiedzieć, że poświęcam się temu, ponieważ to byłoby niewdzięczne wobec czego czym się żywiłeś i czym nadal się żywisz.

S: Ale słyszałeś materiał Anahi?
P : Słuchałem ze spokojem i jest zrobiony niesamowicie, słyszałem cover , który został wykonany na podstawie Lupity d' Alessio, który był niepowtarzalny i także słyszałem kilka rzeczy Dulce....

S: A Christiana?
Christiana nie słyszałem, ponieważ wyjechał do Włoch, by nagrywać, ale wkrótce się ukaże.

S: Szewc w swoich butach, RBD było zaskakującą szansą dla Ciebie .
P: To coś, dzięki czemu jestem bardzo lubiany przez ludzi, ponieważ nie kontynuuję tej ścieżki, ludzie i producenci, wiedzą gdzie się zwrócić i od samego początku RBD dużo mnie nauczyło i jak Maite codziennie zdobywam nowe doświadczenie i niosę swój plecak i droga, która wykonałem, była niezwykłym doświadczeniem

S: Nigdy nie zgubiłeś swojej drogi, ani nic takiego?
P: Nie, zawsze było jasne, co chciałem, ale ważną rzeczą jest by się przy tym bawić….

S: Kino jest też jednym z priorytetów Poncho?
P: Tak, tak oczywiście lubię filmy kinowe...na szczęście były propozycje…miałem bardzo miły projekt, ale ze względu na czas i plan zajęć nie mogłem go przyjąć i niedługo rozpoczynam nagrania do serii.. a inne możliwości przyjdą później.

S: Masz w planach pracę za granicą, w jakich krajach?
P: Wiem, że na całym świat chciałbym, uważam jednak, że trzeba iść powoli i koncentrować się na tym co się robi i jeśli uczynię kroki w tym kierunku w przyszłości, wtedy przyjdą lepsze rzeczy.

S: A kiedy jest koniec „Camaleones”?
P: 29 stycznia, a 1 lutego będzie nowa telenowela[na miejsce "Kameleonów"]

S: Życzę ci sukcesu na całym świecie, powiem tylko jeszcze, że wkrótce seria
P: I jeśli będziesz miał czas zobacz mnie w „El diez” i na moim Twitterze, którym jest ponchohd, bądźcie tam, mówię z sekundy na sekundę dziękuję.

Tłumaczenie: Atena
NK!

ŚWIATOWY DZIEŃ LOS A - 1 SIERPNIA 2010!!<3333
TQM MI TRAUMA Y FELIZ EN ESTE DIA EN MUNDIAL!<3
(Ten post był ostatnio modyfikowany: 16-01-2010 13:20 przez Atena.)
16-01-2010 13:18
Lizakorzerca Offline

Alfonso Herrera comienza a grabar la serie 'El 10' en Marzo (1N)

Alfonso Herrera zaczyna nagrywać serie El 10 w Marcu

capsy z filmiku

[Obrazek: 52ni29_th.jpg]
[Obrazek: dmwn04_th.jpg]
[Obrazek: 23lmopd_th.jpg]
[Obrazek: 2rylmas_th.jpg]
[Obrazek: attces_th.jpg]
[Obrazek: spkdad_th.jpg]
[Obrazek: nx3n2c_th.jpg]
[Obrazek: 4ig0a1_th.jpg]

W marcu aktor Alfonso Herrera zacznie nagrywać nowy serial El 10, który opowiada o piłce nożnej w Meksyku. Poncho zagra w nim sławnego piłkarza.
Poncho:Niedługo zaczynamy kręcić serie El Diez, który opowiada o piłce nożnej w Meksyku. Zdjęcia będą kręcone głównie w marcu.Serial będzie opowiadał o znanym meksykańskim piłkarzu. Akcja będzie się działa podczas mundialu.

tł.moje za ewentualne błędy lub niedociągnięcia bardzo przepraszam
capsy, moje

(Ten post był ostatnio modyfikowany: 15-03-2010 09:47 przez Lizakorzerca.)
20-01-2010 12:33
annie:* Offline

Ilość postów: 2,149
hehe Lizaczek camaleomanka a Atena Ponchmanka xD

lizaczku tego filmiku nie da się otworzyć.Pisze że jest nieprawidłowy identyfikator filmu czy jakoś tak

Życie jest dobre. A nieżycie, pomyślał Damon, nawet lepsze.

|♥ VAMPIRE DIARIES|♥ DAMON|♥ ANAHI|♥ BARKEN|
20-01-2010 15:22
Odpowiedz 

Skocz do: